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活動日誌

バングラデシュの調理実習

Students have made the recipe of Bangladesh today.Today,they have made this recipe firstly.It`s name is shrimp fry with eggplant.In Bangladesh it is made by home.They have made the recipe with full of joy.They have enjoyed when making the recipe.Today they have peeled the shuck of shrimp firstly.They have cut all the vegetables like onion,eggplant,green chili,tomato neatly.Later they have stirred all the vegetables and shrimp.After completing the recipe they have washed all the washing things.Then they have eaten this recipe during lunch time.They have said it was delicious even though it was spicy.

<日本語訳>

今日は学生たちがバングラデシュの料理を作りました。初めてこの料理を作りました。

料理の名前はエビとナスの炒め物です。この料理はバングラデシュの家庭料理です。

学生たちは楽しんで料理しました。エビの皮むき、野菜を切る作業をきれいに行いました。

皮をむいたエビと切った野菜を鍋で炒めました。炒め終わったあと、しっかり片付けまで行えました。

この料理をお昼ごはんにみんなでいただきました。この料理は少し辛かったですが、ご飯に合い、とてもおいしかったです。

 

アグラニ